Go Opti

Nizkocenovni prevozi potnikov na letališča in med kraji

Podjetje GoOpti izvaja dnevne nizkocenovne, a zanesljive direktne prevoze do okoliških letališč in krajev v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčij.
Opravljena rezervacija in takojšnji prejem potrdila o rezervaciji pomeni ugoden najem osebnega voznika, ki vas bo ob pravem času pripeljal na želeno destinacijo, kakor tudi vas pri povratku pričakal na dogovorjenem mestu ob dogovorjeni uri.
Prednost GoOpti prevozov je da od vas ne zahteva podreditve togim voznim redom, temveč se prilagaja vašim potrebam. Še več – v želji, da se čim bolj približajo vašim zahtevam glede cene in zasebnost pri prevozu ter fleksibilnosti pri čakanju na prevoz  so razvili 3 tipe prevozov, OPTI, FIX in VIP.

OPTI prevozi  – udobje taksi prevoza za ceno avtobusnega
–    Edinstvena nizkocenovna storitev na rednih GoOpti relacijah, pri kateri v isto vozilo združujejo potnike s podobnimi željami glede časa odhoda ali prihoda. Želeni čas odhoda in ceno prilagajate v postopku nakupa s pomočjo okna fleksibilnosti – največjega možnega odstopanja od želenih potovalnih časov. V postopku nakupa določite časovni okvir, v katerem se bo prevoz izvedel, točen čas odhoda vam sporočijo dan pred prevozom po e-pošti in SMS-u.

FIX prevozi  – razmerje med ceno in udobjem
–    Skupinski prevozi na njihovih rednih relacijah, točen čas odhoda se določi že v postopku nakupa. Storitev je idealna za popotnike, ki želijo dejanski čas odhoda vedeti vnaprej, a jih ne moti, da si vozilo delijo z drugimi potniki. Točen čas odhoda določite v postopku nakupa, program pa vam prikaže končno ceno prevoza.
 

VIP prevoz – cenejši kot taksi
–    Popolnoma zaseben prevoz na eni od njihovih rednih relacij. Je najboljša rešitev za podjetja in posameznike, ki želijo popolnoma zaseben prevoz po sprejemljivi ceni. Točen čas odhoda določite v postopku nakupa, program pa vam prikaže končno ceno prevoza.
 

Za rezervacijo Go Opti prevoza nas lahko kontaktirate na +386 1 241 0555 ali avioborza@siol.net.